Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Daca vrei sa fii fericit o clipa razbuna-te;daca vrei sa fii fericit o viata iarta!

miercuri, 12 mai 2010

Esti de nepretuit ! ...De ce ?


Chiar daca acum nu esti tocmai intr-o "pasa" prea buna, ceea ce-ti voi spune mai jos cu siguranta iti va ridica moralul sau chiar te va ajuta sa depasesti cu bine problemele din viata care ... oricum vin fara sa ne intrebe daca vrem sau nu sa vina :).

La un seminar tinut cu o anumita ocazie presedintele intrunirii, inainte sa-si inceapa discursul, a privit catre toate cele 350 de persoane aflate in incapere, a ridicat deasupra capului o bancnota noua-noutza de 20$ si a intrebat: "Cine NU doreste sa aiba aceasta bancnota de 20$?" 
A asteptat un minut, insa nicio mana nu a fost ridicata.A mai intrebat: "Atunci cine vrea sa aiba aceasta bancnota?" In ciuda nedumeririi care se citea pe fata lor, mainile au inceput sa se ridice in aer. Presedintele a continuat:
"Urmeaza sa dau aceasta bancnota unei persoane din aceasta sala, dar nu inainte de a face urmatorul lucru ..." Vorbitorul a strans bancnota in pumn cu putere sifonand-o bine. S-a uitat la public si a intrebat: "Cine mai doreste acum bancnota?" Mainile s-au ridicat instantaneu. "Ei bine," a spus el, "dar daca fac asta?" A aruncat bancnota pe jos si a inceput s-o terfeleasca zdravan de podea cu piciorul. A ridicat-o din nou murdara si sifonata in vazul tuturor. "Acum cine o mai vrea?"  Mainile s-au ridicat imediat! 

"Dragii mei, cu totii am invatat o lectie foarte valoroasa. Nu are importanta ce am facut banilor, voi tot i-ati vrut deoarece valoarea lor nu s-a diminuat. Aceasta bancnota inca valoreaza 20 de dolari."

Adeseori in viata noastra, suntem aruncati, sifonati, terfeliti si improscati cu noroi prin deciziile pe care le luam si prin problemele care apar datorita imprejurarilor. Toate acestea ne fac sa ne simtim uneori fara valoare si stersi.

Dar , orice s-a intamplat sau se va intampla, tu niciodata nu ai sa-ti pierzi valoarea. Pentru cei care te iubesc TU vei ramane o persoana importanta, deosebita … VEI FI DE NEPRETUIT.

Ceea ce conteaza in viata noastra NU este cat de realizati suntem sau ceea ce stim, ci ceea ce suntem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu